Grethe Hyldig

Grethe Hyldig

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Bioaktive Stoffer – Analyse og Anvendelse

Danmarks Tekniske Universitet

Henrik Dams Allé

Bygning 201, rum 020

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

The flavour impressions were collected through a series of wine-tasting events. The wines were anonymized and each wine was labelled with a color and a number. Each participant was given a combination of wines to taste.  KU/DTU Compute
04 DEC

Forskere har lært algoritme at smage vin

KUNSTIG INTELLIGENS Når man putter menneskelige smagsoplevelser ind i kunstig intelligens, gør man det nemmere for forbrugeren at vælge den rigtige vin. Det har forskere fra Pioneer Centre for AI på Københavns Universitet og DTU demonstreret. Resultatet er nemlig mere præcise forudsigelser af, hvilken type vin, vi hver især bedst kan lide...

Fødevarer og fiskeri IT og cybersikkerhed Matematik
https://www.fiskepleje.dk/service/telefonbog/person?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7B6AA222C7-E0CB-4AC7-B8B7-6BC91628AEAB%7D&fr=1&id=4637&tab=7
13 MAJ 2024